Note: Hvis du har problemer med at kører spillet, f.eks. fordi du får en besked om at dine sikkerhedsindstillinger har forhindret spillet i at køre, så kan du scrolle til bunden af siden for at finde hjælp.Spil instruktioner:
Tryk først på 'Tilføj' knappen for spiller1 og indtast et navn for spilleren. Tryk så enten på 'Tilføj' knapperne for eventuelle ørige spillere og indtast navne for dem, eller tryk på 'Start Spil' knappen for at starte spillet med de tilføjede spilere. Tryk nu på 'Ryst' knappen eller tryk på mellemrumstasten for at ryste terningerne. Du kan nu vælge de terninger du ønsker at beholde, enten ved at trykke på selve terningerne eller med nummertasterne 1-5. Så kan du ryste terningerne igen. Når du har rystet terningerne tre gange, eller på et hvert andet tidspunkt, kan du med musen vælge den række i tabellen hvor du ønsker at indsætte terningerne, og trykke på 'Indsæt' knappen. Du bliver så fortalt hvor mange points terningerne vil give, og hvis du er tilfreds med dette skal du trykke på 'Godkend' knappen. Nå du har rystet terningerne tre gange, vil spillet selv vælge den mest optimale række i tabellen. For at ændre en valgt tabelrække kan der enten benyttes musen eller pil op og pil ned tasterne. Hvis tasterne ikke virker, så tryk på området med spillet med musen, for at give spillet tastaturfokus. Du kan skifte sprog i spillet ved at trykke på flagene.

Problemer med at køre spillet:
Først og fremmest, for at køre spillet skal du have Java installeret. Hvis du ikke allerede har det, så kan du installere det herfra: http://www.java.com.

Hvis du stadigvæk ikke kan køre spillet, og du får en besked omkring dine sikkerhedsindstillinger, så er det fordi de nyeste versioner af Java overdriver sikkerhed i sådan en grad, at Java appletter nu som standard ikke kan køre med mindre de er signeret af en officiel certifikatudbyder. Det er lidt i overkanten for et simpelt spil som det her, men i det mindste er der en måde at få det til at køre på uden at være signeret. Bare tilføj min hjemmeside til din liste af sider du stoler på (hvis du altså stoler på den). Så vil du, i stedet for at spillet er fuldstændigt blokeret fra at køre, nu få en besked, hvor du kan vælge om du vil køre spillet eller ej. Her er et link til de officielle instruktioner om hvordan man tilføjer en side som en man stoler på: http://www.java.com/en/download/faq/exception_sitelist.xml.