Note: Hvis du har problemer med at kører spillet, f.eks. fordi du får en besked om at dine sikkerhedsindstillinger har forhindret spillet i at køre, så kan du scrolle til bunden af siden for at finde hjælp.Spil instruktioner:
Tryk først på 'Nyt Spil', hvorved der indsættes 50 virtuelle AH$ i spilleautomaten. Der kan nu spilles på automaten ved at trykke på 'Spil' knappen. Efter et spil kan der, såfremt der ikke var gevinst, holdes på en eller flere af rækkerne ved at trykke på den 'Hold' knap der er placeret under den ønskede række. En række der er holdt, beholder sin nuværende værdi i det efterfølgende spil. Som et alternativ til knapperne kan keyboardet ligeledes benyttes til styring. Så gælder følgende: 'Enter' = 'Nyt Spil', 'Space' = 'Spil', '1' = 'Hold række 1', '2' = 'Hold række 2' og '3' = 'Hold række 3'. Hvis tasterne ikke virker, så tryk på området med spillet med musen, for at give spillet tastaturfokus. Du kan skifte sprog i spillet ved at trykke på flagene. Da spilleautomaten desværre kun kan benytte virtuelle AH$, der har en ekstrem dårlig valutakurs, så er der ingen udbetalinger - Det positive er, at det betyder, at det også er gratis at spille :-)

Problemer med at køre spillet:
Først og fremmest, for at køre spillet skal du have Java installeret. Hvis du ikke allerede har det, så kan du installere det herfra: http://www.java.com.

Hvis du stadigvæk ikke kan køre spillet, og du får en besked omkring dine sikkerhedsindstillinger, så er det fordi de nyeste versioner af Java overdriver sikkerhed i sådan en grad, at Java appletter nu som standard ikke kan køre med mindre de er signeret af en officiel certifikatudbyder. Det er lidt i overkanten for et simpelt spil som det her, men i det mindste er der en måde at få det til at køre på uden at være signeret. Bare tilføj min hjemmeside til din liste af sider du stoler på (hvis du altså stoler på den). Så vil du, i stedet for at spillet er fuldstændigt blokeret fra at køre, nu få en besked, hvor du kan vælge om du vil køre spillet eller ej. Her er et link til de officielle instruktioner om hvordan man tilføjer en side som en man stoler på: http://www.java.com/en/download/faq/exception_sitelist.xml.