Note: Hvis du har problemer med at kører spillet, f.eks. fordi du får en besked om at dine sikkerhedsindstillinger har forhindret spillet i at køre, så kan du scrolle til bunden af siden for at finde hjælp.Spil instruktioner:
Vælg først hvilket niveau du vil spille på ved at vælge om enten '0', '1', '4 eller '7' rækker skal fyldes op med tilfældige brikker fra spillets start. Herefter kan du enten vælge eller fravælge 'Vis næste brik' alt efter om du ønsker, at den næste brik skal vises på forhånd. Du kan nu trykke på 'Nyt Spil' knappen for at starte spillet. Brug venstre og højre piletaster eller tryk på venstre og højre pile knapper for at flytte brikkerne. Brug pil op tasten eller tryk på pil op knappen for at rotere brikkerne, og brug pil ned tasten eller tryk på pil ned knappen for at lade brikkerne falde til bunden. Når en rækker er fyldt helt ud forsvinder den. Hvis tasterne ikke virker, så tryk på området med spillet med musen, for at give spillet tastaturfokus. Du kan skifte sprog i spillet ved at trykke på flagene.

Problemer med at køre spillet:
Først og fremmest, for at køre spillet skal du have Java installeret. Hvis du ikke allerede har det, så kan du installere det herfra: http://www.java.com.

Hvis du stadigvæk ikke kan køre spillet, og du får en besked omkring dine sikkerhedsindstillinger, så er det fordi de nyeste versioner af Java overdriver sikkerhed i sådan en grad, at Java appletter nu som standard ikke kan køre med mindre de er signeret af en officiel certifikatudbyder. Det er lidt i overkanten for et simpelt spil som det her, men i det mindste er der en måde at få det til at køre på uden at være signeret. Bare tilføj min hjemmeside til din liste af sider du stoler på (hvis du altså stoler på den). Så vil du, i stedet for at spillet er fuldstændigt blokeret fra at køre, nu få en besked, hvor du kan vælge om du vil køre spillet eller ej. Her er et link til de officielle instruktioner om hvordan man tilføjer en side som en man stoler på: http://www.java.com/en/download/faq/exception_sitelist.xml.