Note: Hvis du har problemer med at kører spillet, f.eks. fordi du får en besked om at dine sikkerhedsindstillinger har forhindret spillet i at køre, så kan du scrolle til bunden af siden for at finde hjælp.Spil instruktioner:
Vælg først det antal minutter du ønsker at spille, ved at klikke på minutantallet. Du kan vælge at spille i enten 3 minutter, 5 minutter, 7 minutter, 10 minutter, 15 minutter eller 20 minutter. En eventuel highscore bliver gemt for hvert minutantal. Klik herefter på 'Start nyt spil' for at starte med at spille. Du styrer ubåden i bunden af skærmbilledet, og spillet går ud på at affyre torpedoer imod de forskellige skibe. Din ubåd er udstyret med fire torpedorør, og hver gang du har affyret fire torpedoer, bliver du nødt til at vente i ca. tre sekunder på at de bliver genladt, før du kan affyre flere torpedoer. En gang imellem vil fjenden sende deres specielle antiubåds skib, for at smide dybdevandsbomber efter dig. Hvis din ubåd bliver ramt af en af disse, bliver din ubåd destrueret og spillet slutter, ligegyldigt hvor lang tid, der er tilbage af spillet. For at sætte spillet på pause tryk på tasten p. Hvis tasterne ikke virker, så tryk på området med spillet med musen, for at give spillet tastaturfokus. Du kan skifte sprog i spillet ved at trykke på flagene.

Problemer med at køre spillet:
Først og fremmest, for at køre spillet skal du have Java installeret. Hvis du ikke allerede har det, så kan du installere det herfra: http://www.java.com.

Hvis du stadigvæk ikke kan køre spillet, og du får en besked omkring dine sikkerhedsindstillinger, så er det fordi de nyeste versioner af Java overdriver sikkerhed i sådan en grad, at Java appletter nu som standard ikke kan køre med mindre de er signeret af en officiel certifikatudbyder. Det er lidt i overkanten for et simpelt spil som det her, men i det mindste er der en måde at få det til at køre på uden at være signeret. Bare tilføj min hjemmeside til din liste af sider du stoler på (hvis du altså stoler på den). Så vil du, i stedet for at spillet er fuldstændigt blokeret fra at køre, nu få en besked, hvor du kan vælge om du vil køre spillet eller ej. Her er et link til de officielle instruktioner om hvordan man tilføjer en side som en man stoler på: http://www.java.com/en/download/faq/exception_sitelist.xml.