Note: Hvis du har problemer med at kører programmet, f.eks. fordi du får en besked om at dine sikkerhedsindstillinger har forhindret programmet i at køre, så kan du scrolle til bunden af siden for at finde hjælp.Program instruktioner:
Denne applet kan generere en liste af tilfældige tal, til brug ved spil på lotto og lignende. Appletten kommer med to standard indstillinger til at generere tal til de to danske lotto trækninger - Almindelig Lotto samt Onsdags Lotto. Desuden er der brugerdefinerede indstillinger til at generere mellem 1 og 10 tal i intervallet 1-99. For at benytte appletten vælges først hvilken type tal der ønskes, hvorefter der trykkes på 'Generer' knappen. Du kan skifte sprog ved at trykke på flagene.

Problemer med at køre programmet:
Først og fremmest, for at køre programmet skal du have Java installeret. Hvis du ikke allerede har det, så kan du installere det herfra: http://www.java.com.

Hvis du stadigvæk ikke kan køre programmet, og du får en besked omkring dine sikkerhedsindstillinger, så er det fordi de nyeste versioner af Java overdriver sikkerhed i sådan en grad, at Java appletter nu som standard ikke kan køre med mindre de er signeret af en officiel certifikatudbyder. Det er lidt i overkanten for et simpelt program som det her, men i det mindste er der en måde at få det til at køre på uden at være signeret. Bare tilføj min hjemmeside til din liste af sider du stoler på (hvis du altså stoler på den). Så vil du, i stedet for at programmet er fuldstændigt blokeret fra at køre, nu få en besked, hvor du kan vælge om du vil køre programmet eller ej. Her er et link til de officielle instruktioner om hvordan man tilføjer en side som en man stoler på: http://www.java.com/en/download/faq/exception_sitelist.xml.