Note: Hvis du har problemer med at kører spillet, f.eks. fordi du får en besked om at dine sikkerhedsindstillinger har forhindret spillet i at køre, så kan du scrolle til bunden af siden for at finde hjælp.Spil instruktioner:
Vælg først hvilket niveau du vil spille på ved at vælge enten 'Let' eller 'Svær', og tryk herefter på 'Nyt Spil' knappen for at starte spillet. Nu dukker der 24 brikker indeholdende et billede op, samt 1 tom brik. Ved at trykke på en af billede brikkerne ved siden af den tomme brik, vil billede brikken nu glide hen på den tomme briks plads, efterladende en ny tom brik på billede brikkens gamle plads. For at vinde spillet skal du enten arrangere tallene i stigende rækkefølge på det lette niveau eller samle billedet på det svære niveau. Du kan skifte sprog i spillet ved at trykke på flagene.

Problemer med at køre spillet:
Først og fremmest, for at køre spillet skal du have Java installeret. Hvis du ikke allerede har det, så kan du installere det herfra: http://www.java.com.

Hvis du stadigvæk ikke kan køre spillet, og du får en besked omkring dine sikkerhedsindstillinger, så er det fordi de nyeste versioner af Java overdriver sikkerhed i sådan en grad, at Java appletter nu som standard ikke kan køre med mindre de er signeret af en officiel certifikatudbyder. Det er lidt i overkanten for et simpelt spil som det her, men i det mindste er der en måde at få det til at køre på uden at være signeret. Bare tilføj min hjemmeside til din liste af sider du stoler på (hvis du altså stoler på den). Så vil du, i stedet for at spillet er fuldstændigt blokeret fra at køre, nu få en besked, hvor du kan vælge om du vil køre spillet eller ej. Her er et link til de officielle instruktioner om hvordan man tilføjer en side som en man stoler på: http://www.java.com/en/download/faq/exception_sitelist.xml.