Note: Hvis du har problemer med at kører spillet, f.eks. fordi du får en besked om at dine sikkerhedsindstillinger har forhindret spillet i at køre, så kan du scrolle til bunden af siden for at finde hjælp.Spil instruktioner:
Vælg først om der 1 eller 2 spillere der ønsker at deltage i spillet, samt hvor mange point der skal opnås for at vinde spillet. Klik derefter på 'Nyt Spil' knappen for at starte spillet. Målet i spillet er nu at være den af de to spillere der først opnår det valgte antal point med terningerne (hvis der kun deltager 1 spiller, så er computeren modstanderen). Hver gang der klikkes på 'Ryst' knappen, rystes bægeret med terningerne, de nye værdier bliver vist og værdierne bliver tilføjet som point til puljen for den aktuelle spiller. Efter hver gang kan den aktuelle spiller vælge at blive ved med at ryste bægeret og forsøge at opsamle flere point, eller at klikke på 'Indsæt' knappen, for at sætte det aktuelle antal point i puljen i banken. Når pointene sættes i banken, mister den aktuelle spiller turen, og der skiftes til den næste spiller. Hvis en spiller på et tidspunkt slå en enkelt ener, så nulstilles puljen, og turen overdrages til den næste spiller. Hvis en spiller slår to enere, så nulstilles både puljen og indholdet i banken, hvorefter turen overdrages til den næste spiller. I stedet for at klikke på knapperne, kan tastaturet benyttes, da space ryster bægeret og enter indsætter. Hvis tasterne ikke virker, så tryk på området med spillet med musen, for at give spillet tastaturfokus. Der kan skifte sprog i spillet ved at trykke på flagene.

Problemer med at køre spillet:
Først og fremmest, for at køre spillet skal du have Java installeret. Hvis du ikke allerede har det, så kan du installere det herfra: http://www.java.com.

Hvis du stadigvæk ikke kan køre spillet, og du får en besked omkring dine sikkerhedsindstillinger, så er det fordi de nyeste versioner af Java overdriver sikkerhed i sådan en grad, at Java appletter nu som standard ikke kan køre med mindre de er signeret af en officiel certifikatudbyder. Det er lidt i overkanten for et simpelt spil som det her, men i det mindste er der en måde at få det til at køre på uden at være signeret. Bare tilføj min hjemmeside til din liste af sider du stoler på (hvis du altså stoler på den). Så vil du, i stedet for at spillet er fuldstændigt blokeret fra at køre, nu få en besked, hvor du kan vælge om du vil køre spillet eller ej. Her er et link til de officielle instruktioner om hvordan man tilføjer en side som en man stoler på: http://www.java.com/en/download/faq/exception_sitelist.xml.